Bedrijfsreportage

Bedrijfsreportage

Een bedrijfsreportage wordt vaak gemaakt in je eigen bedrijf of op een locatie.

Samen met Nazia van Valoa Werving & Selectie heb ik gekeken wat zij graag wil uitstralen met haar bedrijfsfoto’s. Besproken waar de shoot moest plaatsvinden. Dit was niet zo moeilijk omdat ze in een heel mooi en kleurrijk pand zit met haar bedrijf.

Bedrijfsreportage | Zakelijke portret fotografie met laptop.

 

Nazia is continue met bedrijven en kandidaten in contact, zowel bij op kantoor of ergens op locatie. Daarom wilde persoonlijke foto’s i.p.v. stockfoto’s voor haar website. Ook dit hebben we opgenomen in de bedrijfsreportage.

Fotografie content abonnement

Steeds vaker willen ondernemers bedrijfsfoto’s die ze kunnen inzetten voor hun website (echte foto’s in plaats van stockfoto’s), maar ook voor publicaties en social media. Veel mensen zijn visueel ingesteld. Beelden blijven beter hangen en breken een tekst, waardoor de tekst aantrekkelijker is om te lezen.

Met regelmaat word ik gevraagd om entrepreneurs  te fotograferen, om samen beeld te maken die zij kunnen inzetten op social media. Bij een content abonnement kom ik elke maand of elke 3 maanden samen met de klant en creëren we nieuwe content voor social media. De shoot kan plaatsvinden bij Studio A of op een mooie locatie.

Ook interesse in een content abonnement, neem dan vrijblijvend contact op via info@barbarasalem.com

Bedrijfsreportage | In contact met potentiële klanten en kandidaten.

 

Bedrijfsreportage | Portret fotografie met laptop.