Beeldbank fotografie

Hoe fijn is het om een eigen beeldbank te hebben! Niet meer op zoek naar stockfoto’s maar eigen database met foto’s waar je uit kunt kiezen.

BEELDBANK

Een beeldbank is een verzameling van digitaal beeldmateriaal. Steeds vaker willen bedrijven een eigen digitale opslag met foto’s die ze kunnen inzetten voor hun website,  publicaties en social media.

WERKWIJZE

Nadat we kennis hebben gemaakt, bespreken we met elkaar welke beelden er gecreëerd moeten worden voor de website en/of social media. Dit moet aansluiten op de contentplanning voor komende periode.

Nadat we dit hebben bepaald, kom ik 4 uur fotograferen in het bedrijf en/of andere inspirerende locatie. Na afloop lopen we de foto’s door en worden er 30 beelden gekozen die ik ga nabewerken (indien nodig).  De beelden ontvang je binnen 2 weken zodat deze ingezet kunnen worden.

VOORBEELD

Naast ruim 4 jaar content gemaakt te hebben voor Yellowbrick, vind je hieronder ook fotografie beelden van PietersZoon. PietersZoon ontwerpt lederen tassen. We hebben het bedrijfsproces in kaart gebracht voor de website en beelden geschoten voor hun social media kanalen.

Ook interesse in in eigen beelden, neem dan vrijblijvend contact op via info@barbarasalem.com