Diverse cover foto’s – AmstelveenZ Magazine

In de wereld van magazines is de coverfoto vaak het eerste wat de lezers aantrekt. Een krachtige en intrigerende cover kan het verschil maken tussen een tijdschrift dat opvalt en een dat over het hoofd wordt gezien.

Voor AmstelveenZ Magazine heb ik meerdere covers mogen fotograferen.

De covers van AmstelveenZ Magazine zijn niet zomaar afbeeldingen op papier; het zijn mensen uit Amstelveen. Ze inspireren lezers om verder te kijken dan oppervlakkige bekendheid en om te waarderen wat er schuilt achter de glans en glitter van het publieke leven.

Berget Lewis – Cover juni 2021

Berget Lewis op de cover van de nieuwe editie van AmstelveenZ Magazine. Het magazine wordt deze week weer verspreid in Amstelveen en omgeving.

De Dutch Queen of R&B, Soul and Gospel Berget Lewis vertelt hoe ze vanaf 2018 op eigen kracht een ‘gezondsheidsreis’ maakte en sindsdien veel beter in haar vel zit.

Voor de nieuwe uitgave van AmstelveenZ (No. 59) heb ik bijna alle fotografie mogen doen. Deze maand is er aandacht voor het EK Voetbal en zijn er weer veel lokale verhalen te vinden, inclusief de vertrouwde columns en rubrieken.

AmstelveenZ
AmstelveenZ.nl is hét internetplatform voor Amstelveen met een periodiek magazine.

Bekijk mijn laatste werk op mijn Instagram.
Wil je meer informatie, dan kun je altijd contact opnemen.

KIDZ MANAGEMENT X BARBARA SALEM

KidZ Management is een internationale modellenbureau voor kinderen en vertegenwoordigt jongens en meisjes van over de hele wereld.

Special thanks to: Zara, Barts, Vingino, Bergstein, Mylittlecozmo, Dailybrat, Beaquet, Mango, Zonnebrillen.com

Locatie: Fotostudio A
Fotograaf: Barbara Salem 
Art direction: Kidz Management
Stylist: Seven Geferts
Assistants: Rika & Nathalia

Bekijk mijn laatste werk op mijn Instagram.
Wil je meer informatie, dan kun je altijd contact opnemen.

Marouane Meftah – Cover mei 2021

Marouane Meftah op de cover van AmstelveenZ Magazine editie mei 2021.

In nummer 58 een interview met het Amstelveense acteertalent Marouane Meftah over zijn rol in de uiterst succesvolle hitserie Mocro Maffia.

Marouane vertelt dat hij zich, als fan van de serie, opgaf bij een castingbureau en in eerste instantie een figurantenrol kreeg: maar zijn talent viel dermate op dat hij al snel een prominente rol ging vervullen in de veelbesproken serie.

Uiteraard bevat ook deze editie zoals gebruikelijk veel meer lokale verhalen, columns en rubrieken: rechtstreeks uit Amstelveen waar ik de fotografie voor heb mogen doen.

AmstelveenZ
AmstelveenZ.nl is hét internetplatform voor Amstelveen met een periodiek magazine.

Bekijk mijn laatste werk op mijn Instagram.
Wil je meer informatie, dan kun je altijd contact opnemen.

Le Chic / Le Chic Garçon Pre-spring ’21

Le Chic is er voor meiden die van elke dag een feestje willen maken. Of ze nou jarig is, iets groots te vieren heeft, naar opa en oma gaat of gewoon naar school: voor ons is elk meisje een prinses. Daarom zwieren onze jurken en rokjes extra mooi, heeft elke top of broek iets speciaals en zijn we royaal met ruches, tule, glitters en borduursels. Alles zit heerlijk en kan tegen een stootje. Want ook prinsessen willen buiten spelen. Le Chic bestaat sinds 2008 en is onderdeel van de Jolo Fashion Group.

Hanwe Chang- Cover januari 2021

Voor het AmstelveenZ Magazine heb ik de cover mogen maken met niemand minder dan YouTube-ster Hanwe Chang.

Als Nederlandse YouTube-ster vertelt Hanwe, voormalig leerling van de Karel Eykmanschool en het KKC in Amstelveen, over zijn bijzondere carriere én zijn nog te bereiken doelen: maar vooral wat je er allemaal voor moet doen (en laten) om zo succesvol te worden. Hanwe gaat hard richting de 1 miljoen volgers op YouTube.

Naast de cover ben ik ook op bezoek gegaan bij alle Amstelveense scholen en uit de nabije omgeving voor de scholenrubriek die elk jaar terugkomt in het AmstelveenZ Magazine.

Het magazine is hier digitaal te lezen.

AmstelveenZ
AmstelveenZ.nl is hét internetplatform voor Amstelveen met een periodiek magazine.

Bekijk mijn laatste werk op mijn Instagram.
Wil je meer informatie, dan kun je altijd contact opnemen.