Influencer fotografie

Influencer fotografie

Influencer fotografie oftewel social media fotografie is upcoming.  Zelf ben ik geen influencer maar ik help andere influencers graag met het maken van het perfecte plaatje.

Rijksmuseum | IAMSTERDAM | Influencer fotografie

Wat is een influencer?

Voor de mensen die niet weten wat een influencer is, dat is iemand die een groot aantal mensen bereikt op social media, dit kan op YouTube, Instagram of andere social kanalen. Zij adverteren in hun video of foto’s met artikelen van bedrijven waar ze een samenwerking hebben. Het kan je merk dus een enorme boost geven! 

Restaurant Zuid | Influencer fotografie

 

Denk niet dat influencer zijn een makkelijke job is, als je op vakantie bent en neemt artikelen mee van een klant moet je ook wel het mooiste plaatje maken. En dat kan soms voor enige stress zorgen als je ergens maar een weekendje bent.

Micro & macro influencers

Vele influencers zijn heel selectief met het promoten van producten en diensten. Uiteindelijk is het heel belangrijk hoe ze omgaan met hun community.

Ze zeggen dat een micro influencer een netwerk kan hebben tussen de 5.000 en 50.000 mensen. Ik denk zelf vanaf 10k volgers met een goede engagement. En een macro influencer start vanaf 50.000. Bij meer dan 100.000 volgers mag je jezelf een mega influencer noemen.

Als je een campagne wilt starten om je brand awareness te vergroten is een macro influencer goed om in te zetten. Je kunt de kracht van micro influencers gebruiken, als je engagement of  interactie wilt creëren.

Fotografie content abonnement

Met regelmaat word ik gevraagd om influencers te fotograferen, om samen beeld te maken die zij kunnen inzetten op social media. Bij een content abonnement kom ik elke maand of elke 3 maanden samen met de klant en creëren we nieuwe content voor social media. De shoot kan plaatsvinden bij Studio A of op een mooie locatie.

Ook interesse in een content abonnement, neem dan vrijblijvend contact op via info@barbarasalem.com

Bekijk mijn laatste werk op mijn Instagram.
Wil je meer informatie, dan kan je altijd contact opnemen.

Corner Bakery Amsterdam | Salem Photography