Social media fotografie

Social Media fotografie

Portretfotografie voor LinkedIn

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Inmiddels is het bekend dat wanneer je wordt gevonden op LinkedIn,  je LinkedIn foto als eerste opvalt. Dat is de eerste indruk die jouw klant, relatie of toekomstige werkgever van je heeft. Je kunt maar één eerste indruk achterlaten. Een zakelijke profielfoto is eigenlijk een must op Linkedin!

Portretfotograaf | Social media fotografie

Serie zakelijke fotografie

En steeds vaker zijn mijn klanten naast zakelijke portretfoto’s, ook geïnteresseerd in corporate fotografie. Dat is een serie corporate foto’s in diverse settings of verschillende locaties. Bij elke gelegenheid dat zij een bericht plaatsen op LinkedIn, hebben zij de mogelijkheid om het bericht met een andere foto te  delen. Een zakelijke fotografie serie wordt steeds populairder.

Zakelijke portretfotografie | Social media fotografie

Portret fotografie op locatie | Social media fotografie

Business fotografie op maat | Social media fotografie
Fauzia – FM Consultancy

Fauzia laat regelmatig een serie foto’s maken. De foto’s gebruikt ze voor interviews, pers en bij mededelingen op social media.

Instagram fotografie

Instagram is een gratis  app om digitale foto’s en video’s uit te wisselen. Alles op dit kanaal draait om beeld.  Op dit platvorm zijn er naast de normale gebruikers ook vele bedrijven en influencers te vinden.

Een influencer is iemand met een groot aantal volgers op social media, met een publiek dat naar hem of haar luistert. Influencers zijn op de meeste social media kanalen te vinden, YouTube en Instagram staan bovenaan.

Er is steeds meer vraag naar Instagram fotografen. Steeds vaker komen er aanvragen binnen van influencers of bedrijven, om voor hun een serie van foto’s te maken in diverse settings en locaties.

Corner Bakery Amsterdam | Salem Photography

Restaurant Zuid | Influencer fotografie

Rijksmuseum | IAMSTERDAM | Influencer fotografie

Bekijk ook mijn Instagram account voor mijn portfolio.

Voor portretfotografie,  een zakelijke fotografie serie of social media fotografie kun je vrijblijvend contact opnemen.